Nyheter

Leica MS50 MultiStation - Hjälper dig ta rätt beslut

Publicerad 2013-08-29

För första gången någonsin, kombinerar Leica Nova MS50 de viktigaste teknologierna för mätning i en och samma enhet vilket öppnar dörren till en fascinerade ny dimension av den geodetiska världen.

Läs mer...

Ny serie tuffa lasers från Leica

Publicerad 2013-08-27

Leica Rugby 800-serien - De tuffaste bygglasrarna på marknaden. Arbetsplatssäker design – tåligt och robust hus ger tillförlitliga prestanda även under de tuffaste arbetsplatsförhållanden.

Läs mer...

SBG släpper nya GEO 2013

Publicerad 2013-06-12

Efter lång väntan och mycket arbete har SBG glädjen att presentera Geo 2013 med en helt ny punktmolnsmodul. Geo Punktmoln är modulen för dig som på något sätt hanterar stora datamängder och behöver ett verktyg för att rationellt hantera dessa i Geo.

Läs mer...

Certifierad Scanlaser återförsäljare

Publicerad 2012-05-25

Nu är vi certifierade Scanlaser återförsäljare. Genom vårt samarbete med Scanlaser får du en trygg medspelare som stöttar dig från start till mål i alla typer av projekt. Vi har både försäljning samt uthyrning och reservdelar för Scanlasers sortiment.

Läs mer...

Besök vår nya webbshop!

Publicerad 2011-05-16

Vår nya webbshop är nu klar. Den innehåller många fler artiklar än tidigare. Den innehåller fler märkfärger, handdatorer, verktyg, tillbehör mm. Dessutom har vi utökat sortimentet med instrumentväskor från Peli med livstidsgaranti.

Läs mer...